28062010
تحضريالبقدونس - على سبيل
المثال - تغسليه كويس جدا وتنقعيه شوية في مية وخل لتتخلصي من البكتريا والميكروبات العالقة
به وبعدين تنشفيه كويس جدا انتتركيه يتخلص من الماء تماما يا ريت ما
يكونش فيه ولا نقطة مية وبعدين تحضري ورق ابيض نظيف واياكي وورق الجرائد لانه
ملئ بالسموم من الحبر وتلفي فيه الخضرة
كويس وتحفظيها في علبة محكمة الغلق في التلاجة بهذه الطريقة تقدري تحتفظي بيه لمدة شهر
ولوعاوزة تحتفظيبيه لاكتر من كدة انك بقى تتركية
في التلاجة حتى ينشف تمام وهنا بقي تستخدميه مجفف
وهيكون مجففنظيف لانك غسلتيه كويس وهيكون لونه اخضر جميل وكمان عشان يفضل
محتفظ بنكهته جمعي بقىالخضرة دي واحتفظي بيها في برطمان وخليها حطي منها ع
المحشي او اي اكل واهي تنفع للأزمات
و انا بانتظار ردودكم..
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
على المجهود الرائع
وتحياتي لا الك
تقبل مروري
ملك الاحســـــــــــــــــــــــــــــاااس