04022010
بسكويت لذيذ جداااااااا وللريجيم
السلام عليكم يارشيقات صراحه انا بحب المقرمشات كتير كتير وبالنسبه للي بيعمل حميه طبعا ممنوع البسكويتات والشيبس وكل شي مقرمش وكلنا وقت الرجيم بتحلى الحلويات فى عيونا انا انهاردة عملت بسكويت من اختراعى سعراته قليله جدااا وكمان غنى بالالياف اللى كلنا عارفين هى مهمه ازاى لاى نظام غذائى
المقادير
1 كوب شوفان مطحون
1كوب نخالة مطحون(ردة)
ربع كوب دقيق
نصف كوب سكر دايت انا استعملت كاندريل اوممكن استخدام السكر العادى حسب الرغبه(مطحون)
ملعقه فانيليا
ملعقه بيكنج بودر
ملعقتين قرفه
ملعقتين زيت
بيضه
حليب حسب الحاجة
الطريقة
اخلطى الدقيق والشوفان والنخالة والسكر والقرفه والبيكنج بودر واخلطى البيضه مع الفانيليا والزيت ثم اضيفيهم على الخليط السابق واخليطيهم مع اضافه الحليب بالتدريج حتى تكون متوسطه الليونه وقابلة للتشكيل ادهنى صنيه الفرن بالزيت وشكلى العجينه على شكل قرص صغير مع ترك مسافات وادخليه الفرن على نار هادئه حتى النضج
متخليهوش ينشف فى الفرن خلى قلبه طرى شويه علشان لما هيبرد هينشف
وبالهنا والشفا يارب تعجبكم
السلام عليكم يارشيقات صراحه انا بحب المقرمشات كتير كتير وبالنسبه للي بيعمل حميه طبعا ممنوع البسكويتات والشيبس وكل شي مقرمش وكلنا وقت الرجيم بتحلى الحلويات فى عيونا انا انهاردة عملت بسكويت من اختراعى سعراته قليله جدااا وكمان غنى بالالياف اللى كلنا عارفين هى مهمه ازاى لاى نظام غذائى
المقادير
1 كوب شوفان مطحون
1كوب نخالة مطحون(ردة)
ربع كوب دقيق
نصف كوب سكر دايت انا استعملت كاندريل اوممكن استخدام السكر العادى حسب الرغبه(مطحون)
ملعقه فانيليا
ملعقه بيكنج بودر
ملعقتين قرفه
ملعقتين زيت
بيضه
حليب حسب الحاجة
الطريقة
اخلطى الدقيق والشوفان والنخالة والسكر والقرفه والبيكنج بودر واخلطى البيضه مع الفانيليا والزيت ثم اضيفيهم على الخليط السابق واخليطيهم مع اضافه الحليب بالتدريج حتى تكون متوسطه الليونه وقابلة للتشكيل ادهنى صنيه الفرن بالزيت وشكلى العجينه على شكل قرص صغير مع ترك مسافات وادخليه الفرن على نار هادئه حتى النضج
متخليهوش ينشف فى الفرن خلى قلبه طرى شويه علشان لما هيبرد هينشف
وبالهنا والشفا يارب تعجبكم
تعاليق
الجمعة فبراير 19, 2010 12:05 am
يسلمووووووووووووووووووووووووووووووو
الجمعة فبراير 26, 2010 4:38 am
يسلموووووووووووووووو
السبت مايو 15, 2010 6:46 am
مشكووووووووور
يا اخواني على ابداعك و موضوعك المميز
سلمت يدك
واصل ولا تفاصل
يا اخواني على ابداعك و موضوعك المميز
سلمت يدك
واصل ولا تفاصل
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
وبنسبة للبسكويت انا بشتريه شريه ما بعملو وبكون مصنوع من القمح ومنيح للتضعيف